Adó 1% felajánlás lépései ügyfélkapun keresztül

Adó 1% felajánlás lépései ügyfélkapun keresztül

1. lépés

Nyisd meg a www.eszja.nav.gov.hu weboldalt, majd kattints a „Belépés” gombra.

ado 1 szazelek 1 lepes

2. lépés

Lépj be az ügyfékapudba.

ado 1 szazelek 2 lepes

3. lépés

Írd be az ügyfélkapus felhasználónevedet és a jelszavadat.

ado 1 szazelek 3 lepes

4. lépés

Jobbra az 1+1-es nyilatkozat részén kattints a „Nyilatkozom” gombra.

ado 1 szazelek 4 lepes

5. lépés

Töltsd ki az üres rubrikákat, az adózó, azaz a saját adataiddal. Kérjük, hogy lehetőséged szerint segítsd munkánkat hozzájárulásoddal, és x-eld be a következő lehetőséget: „Hozzájárulás a név és címadatok átadáshoz.” Ez segíti, hogy a jövőben statisztikát tudjuk összeállítani az adózók adataiból.

ado 1 szazelek 5 lepes

6. lépés

Írd be adószámunkat (18687491-2-13)  a „A civil kedvezményezett adószáma” rovatba. Ekkor a rendszer automatikusan azonosítja az adószámot és megjeleníteni az Dr. Meggyes Pro Vobis Alapítványt. Kezdő alapítványként még körülbelül 2 évet kell várnunk, hogy közhasznúvá váljunk. Addig is a Dr. Meggyes Pro Vobis Alapítványon keresztül tudjuk felajánlásodat fogadni.

Itt tudsz még rendelkezni adód egyházi 1%-ával, ehhez szükséges az egyház technikai száma. Nem kötelező ezzel rendelkezni, de kérjük, hogy használd fel egy általad választott egyház részére. A felajánlás véglegesítéséhez kattints az “Ellenőrzés” gombra, és ha minden adat helyesen ki van töltve, akkor utolsó lépésként kattints a „Tovább a beadáshoz” gombra”.

ado 1 szazelek 7 lepes

Kezdő alapítványként még körülbelül 2 évet kell várnunk, hogy közhasznúvá váljunk. Addig is a Dr. Meggyes Pro Vobis Alapítványon keresztül tudjuk felajánlásodat fogadni.